De ce merită să pleci la muncă în Olanda și Germania? | Wiatrak-Jobs.ro 

De ce merită să pleci la muncă în Olanda și Germania?

De ce merită să pleci la muncă în Olanda și Germania prin Agenția Wiatrak-Jobs?

Locuri de muncă pe tot parcursul anului; Salariu săptămânal; Asistență personală; Transport gratuit; Cazări la cele mai înalte standarde.

Nu colaborăm cu abatoarele.

Noi lucrăm doar cu companii de încredere care au certificate, îndeplinesc standardele și care funcționează pe piață de câțiva ani, și suntem o societate comercială înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J4/1771/15,10,2021, CUI: 45064802. Aceste lucruri ne oferă credibilitate.

Wiatrak – Jobs SRL nu percepe taxe de la candidați pentru serviciile de recrutare, traducere, chestiuni administrative sau juridice, organizare de transport, coordonare sau/și altele.

Cu noi nu trebuie să-ți faci griji despre plecare - primești de la noi contractul de intermediere pt. recrutare care îți prezintă clar condițiile de angajare și care se confirmă cu condițiile de angajare de la angajator după ce ajungi acolo.

Semnezi contract de muncă cu angajatorul 

Legalitatea câștigurilor salariale este confirmată de fluturașul de salariu - Salaris, unde puteți găsi următoarele informații:

 

Îți găsim cel mai bun loc de muncă în funcție de abilitățile și preferințele tale.

Ai posibilitatea de a lucra tot anul, nu doar cât ține sezonul.

Te ajutăm cu rezervare la transport pe relația România-Olanda, România-Germania iar firma de transport te duce direct la biroul angajatorului.

Cauți un loc de muncă ce ți se potrivește perfect? Noi îl vom găsi pentru tine!