Despre noi

 

 

Compania „Wiatrak Jobs” este una dintre cele mai dezvoltate agenții de recrutare de pe piață. Ca parte a serviciilor noastre, oferim clienților noștri locuri de muncă în țări precum Olanda, Germania, România și Polonia.

Pentru clienții noștri romani și străini căutăm candidați adecvați pentru diferite locuri de muncă în domenii precum producție, industrie, grădinărit și servicii.
Ne ocupăm de recrutarea de angajați pentru companii de încredere care îndeplinesc cerințe stricte, au autorizații și funcționează pe piața muncii de mai mulți ani.

În cooperarea noastră cu toate entitățile suntem ghidați de principiul satisfacției angajaților și clienților noștri. Posibilitățile individuale și predispoziția solicitanților de locuri de muncă sunt adaptate în funcție de profil și cerințe.

 

 


 

PRIORITĂȚILE NOASTRE SUNT:

Plata la timp a salariilor
Asigurare
Asistență din partea rezidenților

INFORMAȚII PENTRU SOLICITANȚII DE LOCURI DE MUNCA

Bună ziua Dragă candidat!
Efectuăm selecția candidaților pe baza înregistrărilor făcute, care sunt utilizate pentru a face posibilă găsirea unei oferte de muncă adaptate candidatului individual. Scopul înregistrării este de a identifica la fiecare solicitant de loc de muncă criteriile cerute de angajatori, cum ar fi, de exemplu, experiența, cunoașterea limbilor străine sau alte informații importante, care pentru angajator sunt baza pentru acceptarea candidatului potrivit. Biroul Wiatrak Jobs va contacta persoanele înregistrate atunci când profilul candidatului se va potrivi cu una dintre ofertele actuale ale Wiatrak Jobs.

Formularul candidatului

INFORMAȚII PENTRU ANGAJATORI

Căutați angajați implicați și motivați?
În acest caz, acționăm pentru dvs.!
Reduceți costurile în compania dvs. și profitați de serviciile noastre de a alege cadrele la nivelul așteptărilor dvs.

Oferim:

  • Recrutare profesională
  • Tarife atractive
  • Selectarea candidatului în funcție de criteriile angajatorului.
  • Căutare rapidă, eficientă și constantă a candidaților corespunzători pentru locurile de muncă oferite.
  • Căutare de înlocuitori în termeni convenabili pentru client.
  • Garanție pentru serviciile Wiatrak Jobs pe durata contractului.

Clientul nostru este mulțumit de serviciile noastre deoarece timpul său este pe deplin alocat activității sale și dezvoltării companiei. Wiatrak Jobs oferă, de asemenea, posibilitatea unei negocieri convenabile pentru fiecare client individual.

Formularul candidatului