Transport la locul de muncă

 


Ați primit și ați acceptat oferta de muncă. Nu trebuie să vă faceți griji pentru transportul în străinătate.


Vom organiza un transport cu care puteți să ajungeți în siguranță și fără probleme la clientul nostru. Siguranța dvs. este întotdeauna foarte importantă pentru noi – nu numai la locul de muncă sau la locul de cazare, ci și pe drum.

Autovehiculele clienților noștri sunt bine întreținute și verificate tehnic în mod regulat. În momentul în care începeți lucrul vi se va oferi tranport la locul de muncă și înapoi la locul de cazare.

Dacă sunteți posesor de permis auto veți putea folosi autoturismul respectiv și în unele scopuri private, de exemplu pentru a merge la cumpărături. Desigur, există unele reguli care trebuie respectate și despre care veți fi informat acolo.

În cazul unor companii angajatoare este posibilă cazarea în imediata vecinătate a locului de muncă. În acest caz nu veți avea nevoie de o mașină pentru că vă puteți deplasa câteva minute pe jos pentru a ajunge la locul de muncă.

Se poate întâmpla, de asemenea, să trebuiască să folosiți bicicleta pentru a ajunge la locul de muncă. (în situația cazărilor situate în apropiere de locul de muncă).