Locuri de muncă legale cu atitudine corectă față de angajat | Wiatrak-Jobs.ro 

Locuri de muncă legale cu atitudine corectă față de angajat

 


Biroul de intermediere a forței de muncă este o punte de legătură între un potențial angajat și un angajator (care angajează în țară sau în străinătate).


În practică acest lucru arată astfel:

Vă înregistrați în biroul nostru și așteptați oferta potrivită. Ofertele de locuri de muncă sunt trimise prin clienții noștri din țară și din străinătate la biroul Wiatrak-Jobs unde are loc recrutarea. Dacă îndepliniți cerințele angajatorilor atunci recruterul biroului nostru vă va suna și vă va prezenta o ofertă concretă.

Apoi, veți fi informat despre semnarea unui acord de intermediere a muncii. Transportul în străinătate este organizat de biroul nostru în colaborare cu clienții noștri (nu se aplică la ofertele în care este necesar transportul cu autoturismul propriu). După semnarea contractului, veți primi informații exacte despre locul și ora plecării.

În străinătate veți fi primit de angajații vorbitori de limbă română ai clientului nostru care vă vor ajuta să îndepliniți toate formalitățile necesare și să vă informați despre regulile existente în companie. Dacă este necesar, veți primi o mașină de serviciu de la clientul nostru pentru deplasarea la serviciu, sau veți fi informat despre ora la care veți fi preluat și de către cine veți fi preluat pentru a ajunge la locul de muncă.

În timpul șederii dvs. în străinătate aveți posibilitatea de a-i contacta pe angajații biroului nostru la fața locului. În acest scop veți primi toate informațiile importante și practice de la angajatul Wiatrak-Jobs.